Results 1 to 2 of 2

Thread: Costume Game Issue

  1. #1
    New Member
    Registered
    Aug 2007
    Posts
    2

    Costume Game Issue

    Hi all I just downloaded a costume made map and i really want to play it, but the problem is when i click Singleplayer>Costume Game Theres nothing there... Its just blank..Theres nowhere to click. And when i click it brings me back to start menu.

  2. #2
    Member
    Registered
    Jan 2003
    Location
    .nl
    Posts
    2,813
    Hi there zyndr0m, welcome to the forums.

    Did you move the custom map into the right location?

    It should be placed in \UT2004\AlienSwarm\Maps

    Also, you're probably clicking "custom campaign" and not "custom map". To launch a custom made single map, click on Singleplayer => Single Mission => Custom Map

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. M$ Word 2000 Issue
    By Convict in forum Troubleshooting & Technical Help
    Replies: 3
    Last Post: 5th Jun 2006, 05:52 AM
  2. Norton issue
    By Convict in forum Troubleshooting & Technical Help
    Replies: 27
    Last Post: 1st Feb 2005, 05:35 PM
  3. Server dropping issue
    By Kiech Bepho in forum Thievery Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 31st Mar 2003, 10:18 AM
  4. Do you see this as an issue?
    By Mad_Gerbil in forum Thievery Discussion
    Replies: 26
    Last Post: 3rd Feb 2003, 03:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •