Results 1 to 6 of 6

Thread: Custom install of UT2004, AS not running

  1. #1
    New Member
    Registered
    Aug 2008
    Posts
    3

    Exclamation Custom install of UT2004, AS not running

    Ok, here is the deal: I have UT2004 installed and patched to latest, UT2004 runs ok and I can connect to servers; I got AS 1.3 from the Black cat website. Then I upgraded to 1.32
    My UT2004 installation is in a external HD, so it look like this:

    G:\UT2004

    So I placed the folder Alienswarm 1.3 into my UT2004 folder, when I click on the AlienSwarm.exe the game seems to start but then nothing happens.
    I'm a bit confused by this since I had ran AS before without a problem from the external HD. As you can tell by my custom installation the game UT2004 is not in the registry on my PC, do you guys thing this maybe the problem?
    So to finish this is my path installation just in case is wrong:

    G:\UT2004\AlienSwarm-1.3\AlienSwarm.exe

  2. #2
    Super Moderator BiG_D's Avatar
    Registered
    Jan 2003
    Location
    Inches above the ban button
    Posts
    4,064
    It needs to be G:\UT2004\AlienSwarm\AlienSwarm.exe.
    It's not my fault everything you like is terrible.

  3. #3
    New Member
    Registered
    Aug 2008
    Posts
    3
    But on second thought, the name of the folder dosent matter after all.... so no go for that solution; but thanks any way.

  4. #4
    Member Fuzzy Bunny's Avatar
    Registered
    Sep 2004
    Location
    In before Moses
    Posts
    4,002
    It actually does, since that's how UT2004 tracks mods.

  5. #5
    New Member
    Registered
    Aug 2008
    Posts
    3
    Well, I did the change to the proper name and still no luck.
    one strage thing is that if I install using the Umod and using the extractor tool I can run AS 1.0 but as soon as I update the files to newest 1.32 the mod won't run; with version 1.0 the mod even appears in the UT2004 comunnity mod section and I can run the mod from there.

    Any clues?

    By the way, to update I just copy and paste over the old files from AS 1.0 but also the name of the mod folder is AlienSwarm2004...

  6. #6
    Member Ki!ler-Mk1's Avatar
    Registered
    Apr 2005
    Location
    Boston, England
    Posts
    2,013
    Does UT2004 still work?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help on INSTALL
    By bloodlust in forum Alien Swarm 2K4 Tech Help
    Replies: 16
    Last Post: 13th Oct 2006, 08:41 AM
  2. install and play?
    By Kid in forum Alien Swarm 2K4 Tech Help
    Replies: 2
    Last Post: 28th Aug 2006, 01:05 PM
  3. Help i cant install
    By Shadow858 in forum Alien Swarm 2K4 Tech Help
    Replies: 16
    Last Post: 14th Aug 2006, 04:22 AM
  4. Running away from home.
    By DarkProject in forum Community Chat
    Replies: 45
    Last Post: 16th Jul 2004, 04:27 PM
  5. Little help getting Thievery up and running
    By Mikael in forum Troubleshooting & Technical Help
    Replies: 3
    Last Post: 25th Jun 2003, 10:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •