Results 1 to 5 of 5

Thread: "ThAux has stopped working"

  1. #1

    "ThAux has stopped working"

    I tried launching ThieveryUT, but when it tries to play the intro, it throws me a "ThAux has stopped working" window. I launched it in safe mode and it used to work when I ticked "Disable all sounds", but after I launched it in safe mode a few times, it won't even launch in safe mode. I have UT 436 and Thievery 1.6, my operating system is Windows 7. Any help would be much appreciated.

  2. #2
    Member Keggie's Avatar
    Registered
    Aug 2005
    Location
    following your foot falls...
    Posts
    2,004
    duno if it would help, but have you tried running it in windows compatible mode or reducing it to a single core processor if you have multiply?
    [E.D.G]Keggie - All that is yours is allready mine
    Thievery - Hanse's, Market, Mutator List
    AlienSwarm2k4 - Nighide Research Facility
    Videos - YouTube

  3. #3
    Member
    Registered
    Jan 2003
    Location
    You know that voice in your head? Well...
    Posts
    1,023
    Does UT work by itself?

    New install or previous working version of Thievery?
    Give some taffer fire, and you'll keep him warm for the night with one less reason to cause trouble for the master.
    Set a taffer on fire, and he will be warm for the rest of his life, and have no need to bother the master.

  4. #4
    I dont know if it might help but...
    backup unrealtournament.ini
    rename thaux.ini to unrealtournament.ini
    launch unrealtournament not thievery

  5. #5
    Quote Originally Posted by Keggie View Post
    duno if it would help, but have you tried running it in windows compatible mode or reducing it to a single core processor if you have multiply?
    I tried launching in compatibility mode. Didn't help. I'm not even sure if I have a multicore system, though.

    Quote Originally Posted by Thebos View Post
    Does UT work by itself?

    New install or previous working version of Thievery?
    UT works by itself. New install of Thievery.

    Quote Originally Posted by Edy94 View Post
    I dont know if it might help but...
    backup unrealtournament.ini
    rename thaux.ini to unrealtournament.ini
    launch unrealtournament not thievery
    I'm gonna try that now.

    EDIT: It works now! Thank you all for your assistance.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [fix] swarm.exe has stopped working
    By -=GSS=-RegamVoss in forum Alien Swarm Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 22nd Jul 2010, 08:02 PM
  2. Compaq ProLiant 3000 "SCSI BIOS not installed."
    By SpamSlayer in forum Troubleshooting & Technical Help
    Replies: 2
    Last Post: 9th Jul 2005, 09:55 PM
  3. "UT2004 Editor's Edition" has "Alien Swarm"
    By Scrawprin in forum Alien Swarm 2K4 Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 17th Oct 2004, 04:45 PM
  4. New Suggestion: Generalize "right-click" and "
    By Carpe Noctum in forum Thievery Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 6th Feb 2003, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •