Results 1 to 4 of 4

Thread: Little help getting Thievery up and running

  1. #1
    New Member
    Registered
    Jun 2003
    Location
    UK
    Posts
    3
    Hi guys, I'm very sorry if this problem has long been fixed, but I looked around and didn't spot any references. I'm sure you're all very busy, but I'd be very grateful if you could offer some suggestions!

    I installed version 1.0 from a magazine coverdisk (dated Dec. 2000 - I'm using a modem, so I figured I'd go the patch route) yesterday. Having subsequently loaded UT, I found the new 'Thievery Mod Config' entry under the Tools menu ...But the entry doesn't actually spark off any other action! If I click it, nothing happens.



    I wasn't sure where else I'd be able to launch the mod from, so I tried 'Start New Multiplayer Game' - but nothing there! In fact, there are now about 4 blank line entries, with nothing at all in them! Very odd.



    Clicking on any of the blank entries (which I'm presumptuously assuming *should* contain various entries relating to Thievery?) results in the following nasty exception



    I noticed a little later than the cover disk also had the 1.1 patch, so I've added that, and also downloaded and installed the 1.3 patch. I'm in the process of downloading the 1.4 update, but given that the 1.1 and 1.3 patches haven't fixed the same fundamental problem, I'm a bit dubious about the likelihood that 1.4 will!

    Any idea? Many thanks for you time

    Mikael[/img]

  2. #2
    Install the 1.4 patch first. The other versions aren't being used.

    There's a completely different executable you run to run Thievery. It should appear in your Start menu. Start -> Programs -> Thievery.

  3. #3
    New Member
    Registered
    Jun 2003
    Location
    UK
    Posts
    3
    Oh no, that's embaressing

    Ok, right, now I'm with you. I always launch UT from a shortcut, so it hadn't even registered that new Program List entries entries had (and have!) been added. *sigh* sorry for wasting your time. I'll install the 1.4 patch, try the PROPER starting procedure, and see how I get on.

    Thanks for your help!

  4. #4
    Not a problem, man. But yeah, get 1.4. You won't be able to get into any servers without being on that version. Also consider downloading the 1.4 complete install, instead of the 1.0, 1.2, 1.3 and 1.4 patches. Much easier to install that way.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. UT running at double speed
    By modetwo in forum Thievery Discussion
    Replies: 92
    Last Post: 31st Mar 2007, 06:44 PM
  2. Thievery Running Poorly
    By Garlisk in forum Troubleshooting & Technical Help
    Replies: 37
    Last Post: 30th Dec 2005, 05:50 AM
  3. Thievery 1.5 this weekend
    By Dalai in forum Thievery Discussion
    Replies: 67
    Last Post: 23rd Jul 2005, 04:05 AM
  4. thievery running damn slow...
    By Stevo in forum Thievery Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12th Jun 2005, 04:19 AM
  5. Some rambling re: Thievery, "Teams", DM Thieves..
    By Carnage in forum Thievery Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 22nd Jan 2003, 04:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •