Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't create ut4mod file type association.

  1. #1
    New Member
    Registered
    May 2004
    Posts
    2

    Can't create ut4mod file type association.

    I cannot get alien swarm to run. I tried create the file type association as outlined in the sticky thread but it doesn't seem to work. Every time I double click the AlienSwarm_v1.ut4mod file it trys to open it in notepad.

    I also noticed that the file associtation doesn't seem to "stick". For example, after I type "install" for the action and D:\ut2004\System\setup.exe install "%1" for the application I click ok and then go back and it's not there.

    Any ideas?

    BTW, I'm running winXP.

  2. #2
    Project Lead Dalai's Avatar
    Registered
    May 2002
    Posts
    2,369
    You could try putting the ut4mod in your UT2004\System folder, then making a new text file with this in:
    Code:
    Setup.exe install AlienSwarm_v1.ut4mod
    Then rename it to install.bat and double click on it. I'm not sure why your file associations aren't saving.

    Or your could check the readme file in the zip, there's a URL for a umod extractor so you can install it manually.

  3. #3
    New Member
    Registered
    May 2004
    Posts
    2

    Thumbs up

    Thanks! That worked!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •