Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem joining multiplayer games

  1. #1
    New Member
    Registered
    Aug 2004
    Location
    North Carolina
    Posts
    2

    Problem joining multiplayer games

    When I try to join a multi player server I get this message...
    "ut2004://68.122.184.163/index.ut2"
    What should I do?

  2. #2
    Super Moderator BiG_D's Avatar
    Registered
    Jan 2003
    Location
    Inches above the ban button
    Posts
    4,064
    Wait patiently...

  3. #3
    New Member
    Registered
    Aug 2004
    Location
    North Carolina
    Posts
    2
    That's it?
    So it's connecting whila displaying message?

  4. #4
    AI Coder Joker's Avatar
    Registered
    Sep 2003
    Location
    Corinth, Greece
    Posts
    460
    If the message stays for more than half a minute then it will probably not going to connect. Have you checked if you have any firewall on that might needs tweaking to grant ut2004 access to the internet?
    Abraham Lincoln: "Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt."

  5. #5
    Super Moderator BiG_D's Avatar
    Registered
    Jan 2003
    Location
    Inches above the ban button
    Posts
    4,064
    Yeah, its showing the address of the server its connecting to. Once its connected, it should come up with a graphic that says loading, like when you play a single player game.

  6. #6
    Member tank hunter's Avatar
    Registered
    Jun 2004
    Location
    I am not here. If anyone sees me, it is mission failed.
    Posts
    780
    One more thing, IF the background screen of the address is not completely black (or shows something like a marine and some eggs just like the menu screen), you are probably not joining that server. The proper loading screen should be black in background with AS title after the address appearance and loading screen afterward.

    IF rejoining the server does not work, you properly need to look for another server. You are either bloacked by that server, or you have some problem in connecting that server.
    I am gone...Radars won't pick me up

  7. #7
    Member Carth's Avatar
    Registered
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    3,577
    If a server doesn't load for a long time for you, press F10 and then go to the console and type reconnect.
    I think I can love you
    Let's facwe the future together

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •