Results 1 to 4 of 4

Thread: Elevator problem on Sigma

  1. #1
    Member
    Registered
    Aug 2005
    Location
    Australialand
    Posts
    41

    Elevator problem on Sigma

    Last night me and two other guys were playing Swarm on a listen server (I was not the host). We were playing Rescue and we got to the elevator no problems.

    When the elevator came up i jumped on and started destroyed the eggs, then i fell through the elevator and ended up at the bottom of the shaft. This kinda screwed the mission up, needless to say. It happened twice in a row, we weren't using any mutators as far as i am aware and while i was at the bottom of the shaft i had extreme lag (moving around was extremely jerky etc) yet when we restarted there were no problems (until we got the the elevator again)

  2. #2
    Member Baz's Avatar
    Registered
    Jan 2005
    Location
    0xbaadf00d
    Posts
    3,094
    the jerkiness sounds like rubber banding, which happens when you get stuck somewhere where your not meant to be and you and the server can't make up their minds where you are. What version of ut/swarm were you and the host running? can you replicate (no pun =) ) the problem? Does the same thing happen when the host is dedicated?
    ..it's safer here.

  3. #3
    Member Moses2k's Avatar
    Registered
    Oct 2004
    Location
    Was actually here before Fuzz
    Posts
    5,674
    That lift is famous for the insta-crates as well. Server indecisiveness leads to nastification all around.

  4. #4
    Member Pestcontrol's Avatar
    Registered
    Apr 2005
    Location
    The Hague
    Posts
    1,881
    What did it look like on the listen server's screen, you may well have been stuck on the crates on the server whereas your local client thought you fell through. It's the server that has the only "true" reality.
    [THN] Gaming community - www.thehavennet.org.uk
    Proud admin of the THN AlienSwarm server #3 at 82.156.164.3:7777 and #4 at 87.117.203.96:7777. Teamspeak at: teamspeak.thehavennet.org.uk (def. port)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sigma or Ortega
    By Butters in forum Alien Swarm 2K4 Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 23rd Dec 2004, 08:41 AM
  2. sigma comms station - HOW?
    By ratchetman in forum Alien Swarm 2K4 Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 4th Nov 2004, 11:33 AM
  3. Sigma campaign in MP with 1.2?
    By Ready in forum Alien Swarm 2K4 Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 15th Sep 2004, 12:24 AM
  4. Ao-Rescue, oddities with Elevator.
    By Handicrap in forum Alien Swarm 2K4 Tech Help
    Replies: 2
    Last Post: 13th Jun 2004, 06:27 PM
  5. Elevator Problems
    By SiLeNt_NiGhT in forum Thievery Mapping
    Replies: 6
    Last Post: 11th Jul 2003, 08:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •