Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Community Forums > Troubleshooting & Technical Help

Reply
 
Thread Tools
Old 25th Jun 2003, 09:47 PM   #1
Mikael
New Member
 
Registered: Jun 2003
Location: UK
Posts: 3
Hi guys, I'm very sorry if this problem has long been fixed, but I looked around and didn't spot any references. I'm sure you're all very busy, but I'd be very grateful if you could offer some suggestions!

I installed version 1.0 from a magazine coverdisk (dated Dec. 2000 - I'm using a modem, so I figured I'd go the patch route) yesterday. Having subsequently loaded UT, I found the new 'Thievery Mod Config' entry under the Tools menu ...But the entry doesn't actually spark off any other action! If I click it, nothing happens.



I wasn't sure where else I'd be able to launch the mod from, so I tried 'Start New Multiplayer Game' - but nothing there! In fact, there are now about 4 blank line entries, with nothing at all in them! Very odd.



Clicking on any of the blank entries (which I'm presumptuously assuming *should* contain various entries relating to Thievery?) results in the following nasty exception



I noticed a little later than the cover disk also had the 1.1 patch, so I've added that, and also downloaded and installed the 1.3 patch. I'm in the process of downloading the 1.4 update, but given that the 1.1 and 1.3 patches haven't fixed the same fundamental problem, I'm a bit dubious about the likelihood that 1.4 will!

Any idea? Many thanks for you time

Mikael[/img]
Mikael is offline   Reply With Quote
Old 25th Jun 2003, 09:58 PM   #2
LaughingRat
Member
 
LaughingRat's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Posts: 7,701
Install the 1.4 patch first. The other versions aren't being used.

There's a completely different executable you run to run Thievery. It should appear in your Start menu. Start -> Programs -> Thievery.
LaughingRat is offline   Reply With Quote
Old 25th Jun 2003, 10:38 PM   #3
Mikael
New Member
 
Registered: Jun 2003
Location: UK
Posts: 3
Oh no, that's embaressing

Ok, right, now I'm with you. I always launch UT from a shortcut, so it hadn't even registered that new Program List entries entries had (and have!) been added. *sigh* sorry for wasting your time. I'll install the 1.4 patch, try the PROPER starting procedure, and see how I get on.

Thanks for your help!
Mikael is offline   Reply With Quote
Old 25th Jun 2003, 10:46 PM   #4
LaughingRat
Member
 
LaughingRat's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Posts: 7,701
Not a problem, man. But yeah, get 1.4. You won't be able to get into any servers without being on that version. Also consider downloading the 1.4 complete install, instead of the 1.0, 1.2, 1.3 and 1.4 patches. Much easier to install that way.
LaughingRat is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UT running at double speed modetwo Thievery Discussion 92 31st Mar 2007 07:44 PM
Thievery Running Poorly Garlisk Troubleshooting & Technical Help 37 30th Dec 2005 06:50 AM
Thievery 1.5 this weekend Dalai Thievery Discussion 67 23rd Jul 2005 05:05 AM
thievery running damn slow... Stevo Thievery Discussion 5 12th Jun 2005 05:19 AM
Some rambling re: Thievery, "Teams", DM Thieves.. Carnage Thievery Discussion 6 22nd Jan 2003 05:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.