Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Community Forums > Troubleshooting & Technical Help

Reply
 
Thread Tools
Old 7th Jul 2012, 08:47 AM   #1
Swordman46
New Member
 
Registered: Jun 2012
Posts: 2
"ThAux has stopped working"

I tried launching ThieveryUT, but when it tries to play the intro, it throws me a "ThAux has stopped working" window. I launched it in safe mode and it used to work when I ticked "Disable all sounds", but after I launched it in safe mode a few times, it won't even launch in safe mode. I have UT 436 and Thievery 1.6, my operating system is Windows 7. Any help would be much appreciated.
Swordman46 is offline   Reply With Quote
Old 7th Jul 2012, 09:14 AM   #2
Keggie
Member
 
Keggie's Avatar
 
Registered: Aug 2005
Location: following your foot falls...
Posts: 2,004
duno if it would help, but have you tried running it in windows compatible mode or reducing it to a single core processor if you have multiply?
__________________
[E.D.G]Keggie - All that is yours is allready mine
Thievery - Hanse's, Market, Mutator List
AlienSwarm2k4 - Nighide Research Facility
Videos - YouTube
Keggie is offline   Reply With Quote
Old 7th Jul 2012, 12:28 PM   #3
Thebos
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: You know that voice in your head? Well...
Posts: 1,023
Does UT work by itself?

New install or previous working version of Thievery?
__________________
Give some taffer fire, and you'll keep him warm for the night with one less reason to cause trouble for the master.
Set a taffer on fire, and he will be warm for the rest of his life, and have no need to bother the master.
Thebos is offline   Reply With Quote
Old 7th Jul 2012, 03:43 PM   #4
Edy94
Member
 
Edy94's Avatar
 
Registered: Feb 2007
Posts: 219
I dont know if it might help but...
backup unrealtournament.ini
rename thaux.ini to unrealtournament.ini
launch unrealtournament not thievery
Edy94 is offline   Reply With Quote
Old 7th Jul 2012, 07:34 PM   #5
Swordman46
New Member
 
Registered: Jun 2012
Posts: 2
 Originally Posted by Keggie: ( link to post ) 
duno if it would help, but have you tried running it in windows compatible mode or reducing it to a single core processor if you have multiply?
I tried launching in compatibility mode. Didn't help. I'm not even sure if I have a multicore system, though.

 Originally Posted by Thebos: ( link to post ) 
Does UT work by itself?

New install or previous working version of Thievery?
UT works by itself. New install of Thievery.

 Originally Posted by Edy94: ( link to post ) 
I dont know if it might help but...
backup unrealtournament.ini
rename thaux.ini to unrealtournament.ini
launch unrealtournament not thievery
I'm gonna try that now.

EDIT: It works now! Thank you all for your assistance.
Swordman46 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[fix] swarm.exe has stopped working -=GSS=-RegamVoss Alien Swarm Discussion 0 22nd Jul 2010 09:02 PM
Compaq ProLiant 3000 "SCSI BIOS not installed." SpamSlayer Troubleshooting & Technical Help 2 9th Jul 2005 10:55 PM
"UT2004 Editor's Edition" has "Alien Swarm" Scrawprin Alien Swarm 2K4 Discussion 7 17th Oct 2004 05:45 PM
New Suggestion: Generalize "right-click" and " Carpe Noctum Thievery Discussion 5 7th Feb 2003 12:19 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.