Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Community Forums > Troubleshooting & Technical Help

Reply
 
Thread Tools
Old 28th Jul 2009, 05:34 AM   #1
Linda_pr
Banned
 
Registered: Jul 2009
Posts: 1
Help me fix runtime error 429 activex object

Hi
Every time I start Firefox I get this error
and the program freezes
Can you PLEASE direct me how to stop it.
Linda_pr is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 06:35 AM   #2
Machine
Member
 
Machine's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Location: TuF Forums
Posts: 5,829
How did you post this message?
__________________
~TuF~
Machine is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 06:42 AM   #3
immortius
Member
 
immortius's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Location: NX128EZ061 - The main planet
Posts: 3,117
http://forums.techarena.in/tips-tweaks/1061769.htm
__________________
Immortius' Forge
immortius is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 09:27 AM   #4
Chainsaws
Member
 
Chainsaws's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Posts: 2,424
Would you belive, Mach, that there are actually other browsers available? Nah, thought not
__________________
One of the three LANers of the Apocalypse!
-
The Unforgiven Casual Gaming Group - New Members Welcome
Chainsaws is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 11:10 AM   #5
CipIdene
Banned
 
Registered: Jul 2009
Posts: 1
Error fix

Hello LindaTry using this Regtool. It will scan you system for corrupted dlls and registry entries.

Last edited by modetwo; 28th Jul 2009 at 11:42 AM. Reason: URL removed
CipIdene is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 11:42 AM   #6
modetwo
Webmaster
 
modetwo's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Location: .no
Posts: 5,059
Clever spam thread?
modetwo is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 11:53 AM   #7
westy
Member
 
westy's Avatar
 
Registered: Aug 2006
Location: USA
Posts: 444
Im glad I'm not the only one that thought that.
__________________
Kept an xmas avatar for 3 year(s).
westy is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 02:41 PM   #8
Baz
Member
 
Baz's Avatar
 
Registered: Jan 2005
Location: 0xbaadf00d
Posts: 3,094
If you drop the clever...
__________________
..it's safer here.
Baz is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 05:48 PM   #9
immortius
Member
 
immortius's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Location: NX128EZ061 - The main planet
Posts: 3,117
Yeah, now all we need is Linda to return and praise the tool. :/
__________________
Immortius' Forge
immortius is offline   Reply With Quote
Old 28th Jul 2009, 06:12 PM   #10
westy
Member
 
westy's Avatar
 
Registered: Aug 2006
Location: USA
Posts: 444
http://www.anjunabeats.com/forum/ind...howtopic=32876


http://forums.blitwise.com/forums/sh...ad.php?p=85557

 Quote:
Wait... Did the OP actually go out of their way to find an obscure forum about 3 casual games just to post a thread about a tech problem in the wrong forum? Wow. That's strange.
lols
__________________
Kept an xmas avatar for 3 year(s).
westy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Runtime Error Ki!ler-Mk1 Alien Swarm 2K4 Tech Help 7 15th Sep 2007 08:11 PM
Runtime error. Bodox Alien Swarm 2K4 Tech Help 12 27th Oct 2006 06:52 PM
How 2 fix: Runtime Error! tpokemont Alien Swarm 2K4 Tech Help 13 24th Oct 2005 08:18 AM
Runtime Error? Ream Alien Swarm 2K4 Tech Help 0 26th Mar 2005 06:59 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.