Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Alien Swarm 2K4 Forums > Alien Swarm 2K4 Tech Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 25th May 2009, 02:58 AM   #1
Felix
Member
 
Felix's Avatar
 
Registered: Apr 2006
Location: Frankfurt a.M., Germany
Posts: 986
Red face Strange Server Timeouts

After starting the UT2004 Server and running for like 15 minutes:

Code:
SendTo: 78.47.173.182:53213 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:41975 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:55089 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:53562 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:41401 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:50208 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:47378 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:60840 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:37958 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:40907 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:55780 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:58467 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:45451 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:42421 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:57657 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:32934 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:39297 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:42536 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:49901 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:41690 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:40386 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:58577 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:33362 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:39096 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:35073 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:44010 returned -1: 111
SendTo: 78.47.173.182:59716 returned -1: 111
Master server connection failed
Attempting to reconnect to master server!
Resolving ut2004master2.epicgames.com...
MasterServerUplink: Resolved ut2004master2.epicgames.com as 216.27.56.6.
MasterServerUplink: Connection to ut2004master2.epicgames.com established.
Approval APPROVED
Master server requests heartbeat 0 with code 12488
Master server requests heartbeat 1 with code 12488
Master server assigned our MatchID: 0
After the connection to the master server failed the server does no longer show in the game clients server browser and I get the status TIMEOUT when quering the server with qstat.

First I thought this was due to the move to the new server hardware but xNewbie told me that the SE-server was behaving like this from the beginning too.

The server is still reachable. When you connect to the IP-address the server "wakes up" and is listed in the server browser again, till it timouts again

Anyone, any idea????
Felix is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2009, 03:16 AM   #2
westy
Member
 
westy's Avatar
 
Registered: Aug 2006
Location: USA
Posts: 444
No expert on UT2004 server, but it looks like it tries to connect to itself on random ports, but can't . And why would it be looking to itself for the master browser?

Maybe a firewall/routing issue?
__________________
Kept an xmas avatar for 3 year(s).
westy is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2009, 03:21 AM   #3
Felix
Member
 
Felix's Avatar
 
Registered: Apr 2006
Location: Frankfurt a.M., Germany
Posts: 986
 Originally Posted by westy: ( link to post ) 
No expert on UT2004 server, but it looks like it tries to connect to itself on random ports, but can't . And why would it be looking to itself for the master browser?

Maybe a firewall/routing issue?
na, the requests come from the qstat installed on the same server that I use for the alienswarm.de server browser.
Felix is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2009, 04:36 AM   #4
Baz
Member
 
Baz's Avatar
 
Registered: Jan 2005
Location: 0xbaadf00d
Posts: 3,094
According to the internets this is a known bug D:
__________________
..it's safer here.
Baz is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2009, 12:01 PM   #5
Felix
Member
 
Felix's Avatar
 
Registered: Apr 2006
Location: Frankfurt a.M., Germany
Posts: 986
damn, and the internet is never wrong

Well, until we find a solution the servers are gone..... into stealth mode
Felix is offline   Reply With Quote
Old 25th May 2009, 12:52 PM   #6
Baz
Member
 
Baz's Avatar
 
Registered: Jan 2005
Location: 0xbaadf00d
Posts: 3,094
on the plus side, at least you are now the 1st hit on google..
__________________
..it's safer here.
Baz is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
We Are The Strange Firetiger Community Chat 14 23rd Dec 2007 03:11 AM
Somehwhat strange TW FatRatHead Thievery Guilds 9 11th Mar 2005 02:08 AM
Something strange Brody Thievery Discussion 38 28th Nov 2003 07:39 PM
Strange Bug The Dragon Thievery Discussion 41 2nd Jun 2003 10:03 AM
OMG!!! Something strange is going on! Microwave Oven Thievery Mapping 22 22nd May 2003 07:02 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.