Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Alien Swarm 2K4 Forums > Alien Swarm 2K4 Tech Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 28th Mar 2009, 12:35 AM   #1
Kvbev
New Member
 
Kvbev's Avatar
 
Registered: Nov 2007
Posts: 12
Question Linux dedicated.

im setting up a linux server dedicated box that will be used privatly to host alien swarm games.

im just looking for what needs to be downloaded and what mutators need to be loaded at boot to get the server running.

the documentation here:http://www.blackcatgames.com/asv1/serverdocs
seem to no longer exist so im just looking for a getting started page and some basic configuration that needs to be done.

also its running arch linux 64bit on the machine. i have to 32 compatability librarys installed but is there a 64bit as binary i need? or can i just run it from the ucc-bin-linux-amd64 file?

any server setup docs appreciated.
Kvbev is offline   Reply With Quote
Old 28th Mar 2009, 05:35 AM   #2
Omega
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: .nl
Posts: 2,813
Those links are broken.

Go here: http://www.blackcatgames.com/asv1/admin/linux.html (Bit outdated, just download the latest Linux patch)

You can probably just use ucc-bin-linux-amd64 give them a try.
Omega is offline   Reply With Quote
Old 30th Mar 2009, 03:32 AM   #3
Felix
Member
 
Felix's Avatar
 
Registered: Apr 2006
Location: Frankfurt a.M., Germany
Posts: 986
It's all here http://www.alienswarm.de/hilfe_efr_s...tallation.html

and you can find the needed files here http://www.alienswarm.de -> Downloads -> as
Felix is offline   Reply With Quote
Old 8th Apr 2009, 01:19 AM   #4
Kvbev
New Member
 
Kvbev's Avatar
 
Registered: Nov 2007
Posts: 12
ok maybe im doing this wrong so lets start from scratch.

ive downloaded the dedicated 3339 server tar for linux.

i downloaded the linux 3369 patch, side note: this looked like the client patch, is there a seperate patch for linux dedicated or is it same file?

unzipped and applyed the patch.

unzipped alienswarm v13 and applied the v132 patch.

i go to run the server and i get bad mod error. this happens with both the ucc-bin and ucc-bin-linux-64bit, same error. how can i resolve this? im currently running listen server to play with my friends but i would prefer the linux dedicated on my other box. any ideas?

the server is currently setup within its own username and run from there. i use ssh to my box so i cant use any gui installs or such. and dont want to.

ive setup a ut99 server before, however thats a little easier as the latest version 436 just all comes in one tar for dedicated. is there an all in one tar for 3369?

also for ut99 theres this nice little script ASU used for dedicated servers to start and stop and what not. is there a ut2004 equivilent of this?
http://ut.abfackeln.com/asu.html
Kvbev is offline   Reply With Quote
Old 16th Apr 2009, 08:40 AM   #5
Felix
Member
 
Felix's Avatar
 
Registered: Apr 2006
Location: Frankfurt a.M., Germany
Posts: 986
What I did, might not be the most efficient way, but it worked:

I installed ut2004 from cd on a local Linux pc, tested it, then copied the whole directory to the server. When you run it there you have to use the free server licence.

If this still does not work, check the logfiles for errors. You might have a problem with an outdated gcc version.
Felix is offline   Reply With Quote
Old 17th Dec 2009, 05:51 AM   #6
Kvbev
New Member
 
Kvbev's Avatar
 
Registered: Nov 2007
Posts: 12
moved to centos

Code:
[ut04srv@pyohost ~]$ ./swarmsrv.init
Executing Class Engine.ServerCommandlet
Browse: AO-ReactorCore?Name=Grunt?Class=Engine.Pawn?Character=Jakob?team=255
Failed to load 'AO-ReactorCore': Can't find file 'AO-ReactorCore'
Failed to load 'Level None.MyLevel': Can't find file 'AO-ReactorCore'
Failed to enter AO-ReactorCore: Can't find file 'AO-ReactorCore'
Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Failed to enter AO-ReactorCore: Can't find file 'AO-ReactorCore'

History:

Exiting due to error
Exiting.
FileManager: Reading 0 GByte 34 MByte 18 KByte 771 Bytes from HD took 0.105587 seconds (0.105587 reading, 0.000000 seeking).
FileManager: 0.000000 seconds spent with misc. duties
Name subsystem shut down
[ut04srv@pyohost ~]$
thread revival.

moved to centos from arch on linux box. using same install. everything is setup the same, but now i get that.

swarmsrv.init
Code:
cd System;
./ucc-bin-linux-amd64 server AO-ReactorCore -mod=AlienSwarm -ini=..\AlienSwarm\System\AlienSwarm.ini -multihome=$(returnipraw eth1) -nohomedir;
cd ..;
i saw on the alienswarm linux dedicated doc about an error like that, but i dont think is related, i started with the dedicatedserver3339-bonuspack.zip file for the server which is later patch.

also tryed with just ucc-bin, same error. and added .ut2 to end of map name, same error. shouldent need the extension as it worked w/o it fine on arch.

halp.
Kvbev is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Dedicated Server! Fuzzy Bunny Alien Swarm 2K4 Discussion 20 29th Aug 2005 03:21 PM
ut dedicated server reemulmyu Alien Swarm 2K4 Tech Help 7 9th May 2005 01:13 AM
dedicated server under Linux behind Alcatel ADSL modem longshot Alien Swarm 2K4 Tech Help 1 27th Mar 2005 10:32 AM
Problem w/ dedicated Linux server and standalone maps. MarcJ Alien Swarm 2K4 Tech Help 2 23rd Jul 2004 07:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.