Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Alien Swarm 2K4 Forums > Alien Swarm 2K4 Tech Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 1st Aug 2004, 05:56 PM   #1
Drizzt_Dark_Elf
New Member
 
Registered: Aug 2004
Posts: 3
Can't Run Alien Swarm....please help me

UT2004 Build UT2004_Patch_[2004-06-11_16.51]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1654 MHz with 511MB RAM
Video: ASUS AGP-V7700 DDR SGRAM V56.55 (5655)

FloatProperty XWeapons.Grenade.ExplodeTimer: Serial size mismatch: Got 16, Expected 17

History: LoadObject <- (FloatProperty XWeapons.Grenade.ExplodeTimer 99856==99856/660416 99840 17) <- ULinkerLoad:reload <- LinkProperties <- UStruct::Link <- UState::Link <- UClass::Link <- UStruct::Serialize <- (Class XWeapons.Grenade) <- UState::Serialize <- UClass::Serialize <- (Class XWeapons.Grenade) <- LoadObject <- (Class XWeapons.Grenade 99856==99856/660416 59843 415) <- ULinkerLoad:reload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel AlienSwarmStartup.ut2) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free



This is when I start Alien Swarm from UT2K4...
When I try to start it independently, I get a Runtime error...


I patched to 3236 and tried deleting AlienSwarm.ini


Someone please help!!!
Drizzt_Dark_Elf is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:32 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.