Black Cat Forums   Alien Swarm - Steampowered Forums
Alien Swarm 2K4 - ThieveryUT
Black Cat Games - TTLG Forums

Go Back   Black Cat Forums > Community Forums > Troubleshooting & Technical Help

Reply
 
Thread Tools
Old 20th Mar 2005, 02:06 AM   #1
Decompiler
Member
 
Decompiler's Avatar
 
Registered: Apr 2004
Location: Measuring the Great Southern Land
Posts: 448
E-mail time warp

Every e-mail I send or receive is timestamped 14 hours before it was written. This is causing me more then a little concern.

I have Kmail 4:3.3.1-3 running on a Mepis system (updated after I noticed the problem). I have checked all the system times for both operating systems, and in the BIOS. There is an external mail server (billiau.net) but nobody else connected to it is having the same problem.

Any advice?
__________________
Conformity is the refuge of the unimaginative, the dull and the stupid
The internet based realm of Decompiler
Decompiler is offline   Reply With Quote
Old 20th Mar 2005, 03:08 AM   #2
WildBill
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: Shadows
Posts: 2,808
Timezone settings are the obvious culprate.

What happens if you send yourself an email?
__________________
Nearly all men can stand adversity -- if you want to test a man’s character, give him power.
WildBill is offline   Reply With Quote
Old 20th Mar 2005, 05:15 AM   #3
Decompiler
Member
 
Decompiler's Avatar
 
Registered: Apr 2004
Location: Measuring the Great Southern Land
Posts: 448
messages to myself come in with the correct timestamp.
__________________
Conformity is the refuge of the unimaginative, the dull and the stupid
The internet based realm of Decompiler
Decompiler is offline   Reply With Quote
Old 20th Mar 2005, 06:42 AM   #4
Machine
Member
 
Machine's Avatar
 
Registered: Jan 2003
Location: TuF Forums
Posts: 5,829
Why don't you... decompile the program! -snikker-

Sounds like what Bill says, timezone setting on your machine, or the server?
__________________
~TuF~
Machine is offline   Reply With Quote
Old 21st Mar 2005, 01:21 AM   #5
Decompiler
Member
 
Decompiler's Avatar
 
Registered: Apr 2004
Location: Measuring the Great Southern Land
Posts: 448
I'm reasonably sure I have found all the timezone settings on my machine. The fact that e-mails to myself come with correct time seem to indicate this. But the admin on the server refuses to admit that it could be a server problem or do any sort of checking. The server is running a version of SME but I do not know much about it.
__________________
Conformity is the refuge of the unimaginative, the dull and the stupid
The internet based realm of Decompiler
Decompiler is offline   Reply With Quote
Old 21st Mar 2005, 01:31 PM   #6
WildBill
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: Shadows
Posts: 2,808
 Originally Posted by Decompiler:
messages to myself come in with the correct timestamp.
Fairly certain it's timezones, then. Make sure that your system is set correctly, and check your email client to see if it also needs to be set.
__________________
Nearly all men can stand adversity -- if you want to test a man’s character, give him power.
WildBill is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.