Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mouse Won't Move

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    keys seem bound i did rem the inis and it only froze the mouse again :/
    www.damarus.deviantart.com

    Comment


    • #17
      Has ANNYONE got vista and ut2004/alienswarm working? if yes please say so. maybe if u mail me your ini files the game will come to life.
      www.damarus.deviantart.com

      Comment


      • #18
        Originally posted by EvlLeperchaun View Post
        Once I launch into the Single Player Mission mode my mouse stops moving. I've read other posts about replacing an AlienSwarm.ini file in the System folder but I can't find this file >_<. Please help!
        Have you tried feeding it some cheese?

        Comment


        • #19
          @Corvus: AS works fine for me under Vista. The graphics are a little messed up on my laptop (I blame Nvidia for that), but it's perfect on my Desktop.

          Laptop=Vista Home Premium 32bit
          Desktop=Vista Business 32bit

          Comment


          • #20
            can u send me the ini files? from the ut and the alienswarm ( i think theyre both messed up)

            Guess thats to much to ask for.... -.-
            Last edited by =IRON=CORVUS; 20 Dec 2008, 05:49 AM.
            www.damarus.deviantart.com

            Comment


            • #21
              Try turning off antialiasing assuming you can do that in Cataclyst/nvidia pannel.. I had this problem with Windows Vista 64bit Premium and it got solved by turning antialiasing to "program default"
              Also, if you have that fancy "adaptive antialiasing", turn it off.
              Not sure if this solves your problem, i had trouble with the UT editor so..but it might

              Comment

              Working...
              X