Announcement

Collapse
No announcement yet.

I dont see any servers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I dont see any servers

    Hey i try to join a MP game but i dont see any alien swarm servers. are thier any up or is thier something wrong on my part?
    i have a legit copy of 2k4 and i have the newest patch.

  • #2
    Can you see ordinary UT2K4 servers? Can you join them (when in non-AS mode)?

    Comment


    • #3
      i just tried and i joined a non AS server.

      Comment


      • #4
        any help?

        Comment


        • #5
          Do you have any filters set?

          Comment


          • #6
            Do you have any filters on?

            Comment


            • #7
              *Makes funny faces towards Erasmus Darwin* :p

              Comment


              • #8
                my filter is off. can u guys see servers?

                Comment


                • #9
                  Yes, 57 up at the moment. Hrm. I'll give the standard troubleshooting response, see if it helps.

                  Back up your UT2004\UT2004.ini and UT2004\User.ini.
                  Delete these files:
                  UT2004\System\UT2004.ini
                  UT2004\System\User.ini
                  UT2004\AlienSwarm\System\AlienSwarm.ini
                  UT2004\AlienSwarm\System\AlienSwarmUser.ini

                  Load up UT2004 and go to the community -> mods menu and launch Alien Swarm.

                  Comment


                  • #10
                    ditto

                    I don't see any servers either. I don't have any mods activated. When I use normal UT2004 I can see servers for UT2004. When I load up Alien Swarm and go to internet tab I get 0 servers back. I followed the instructions of deleting the ini files but it didn't make a difference.

                    What does work for me is loading up gamespy arcade, then find alienswarm maps and right click on them to copy IP address then go back to game and paste. That loads fine but I go through a lot of hassle to find a server. I really like this mod, any other things I can do?

                    Comment


                    • #11
                      =( no one helped me. I fixed my own problem with a lot of messing around, and I had a filter in UT2004 that apparently and stranglely altered other mods to not allow play. I solved my own problem. Posting this to anyone else who may have similar issues.

                      Comment


                      • #12
                        Hmm. So the filter got copied over from UT2004.ini when installing Swarm?

                        Sounds... kinda stuffy.
                        Ah, to be a hero. Keeping such company...

                        Comment

                        Working...
                        X