Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batman Arlham City and the Infamous Night-Blade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Batman Arlham City and the Infamous Night-Blade

    Batman Arkham City is now not working, BAC loads, but there is no game on the screen (I can get the menu up and options etc.), task manager indicate it's on and running in the processes list, and Steam say "in-game Batman Arkham City".

    NB, I don't remember editing the maps in the editor to get them to run, I'm getting this error, I remember playing Necropolis in solo, now the game keeps crashing during map loads, I have a hunch both games are acting up for some linked reason, damaged gpu who knows...

    "UT2004 Build UT2004_Build_[2004-09-02_05.02]
    OS: Windows NT 6.1 (Build: 7601)
    CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2673 MHz with 4095MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce GTX 260 (9573)
    General protection fault!
    History: UObject:rocessEvent <- (NBSGuard NBS-Necropolis.NBSGuard0, Function ThieveryMod.ThPawn.PostNetBeginPlay) <- BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- Level Necropolis <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free"

    This is the NB build for 2004, off of Brody's wonderful Thievery-customs website, my pc recently updated windows 7 and this is when the problems started, any ideas?

  • #2
    Forgot the ut2004 patch, lol it works now, Batman will probably work again after a reformat and OS reinstallation, so annoying - Riddler I'll catch up with you one day, damn you!

    Comment


    • #3
      Glad we could help, any time, any time.

      Comment

      Working...
      X