Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ive been knocked outa me own website(well...friends)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Works fine in my IE6 sp2.


    I'm not using it tho...

    Comment


    • #17
      Originally posted by necros
      IE dosent even automatically append http:// when you type a subdomain... (eg, just forums.blackcatgames.com brings up this crappy MSN search thing, WTF?)
      Indeed. Pisses me off when trying to connect to an IP address.
      It's not my fault everything you like is terrible.

      Comment


      • #18
        Sure that's not a setting? As I said, works just fine here for both URLs and IP addresses.

        Comment


        • #19
          HE said i was using BLACKuranium.ath.cx instead of DARKuranium.ath.cx so he made a subdomain just incase it happens again
          Your order has been dispatched!

          Comment


          • #20
            Originally posted by mOdEtWo
            Sure that's not a setting? As I said, works just fine here for both URLs and IP addresses.
            Well, I'm using vanilla IE settings because I never use IE

            I'm not running the evil that is SP2, though, and that may do it.
            It's not my fault everything you like is terrible.

            Comment


            • #21
              Originally posted by BiG_D
              Well, I'm using vanilla IE settings because I never use IE

              I'm not running the evil that is SP2, though, and that may do it.
              My Comp screws up every time i put SP2 on it, so im staying on SP1
              Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience

              Comment

              Working...
              X