Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Failed launching URL" error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Failed launching URL" error

    I tryed to test a map in single player but i got this message "Failed launching URL Failed to find object 'Level None.Mylevel'

    Lines from Thievery log:
    Code:
     
    Warning: Failed to load 'Texture th-ghsnbsdgnsg.Screenshot': Failed to find object 'Texture th-ghsnbsdgnsg.Screenshot'
    Warning: Failed to load 'LevelSummary th-ghsnbsdgnsg.LevelSummary': Failed to find object 'LevelSummary th-ghsnbsdgnsg.LevelSummary'
    ScriptLog: Error: UMenuStartMatchClientWindow without UMenuBotmatchClientWindow parent.
    Warning: Failed to load 'NULL': Can't resolve package name
    Warning: Failed to load 'Class None.none': Can't resolve package name
    Warning: Failed to load 'NULL': Can't resolve package name
    Warning: Failed to load 'Class None.none': Can't resolve package name
    Also, i can't open it in Unreal Editor.
    Any way for saving my work?
    GettysTube - Indie games news and videos!
    UE4 Stuff channel

  • #2
    Awww...

    hmm... let me think. To me it looks like some resources are missing.

    a) did you add any custom content to it? Like adding textures/uc/sound to MyLevel?
    b) did you try starting it from tut instead of Unrealed?

    If its just the screenshot, this *could* work, depending on *if* its just the screenshot. I'm not sure tho since it's abit tricky.

    1) open up unrealed
    2) import a screenshot, Package=MyLevel, Name=screenshot
    3) open up the map
    4a) if the map doesnt open now, save the unrealed log and post it here.
    4b) if the map opens, save the map

    You shouldnt open up any other map for this since the MyLevel package might get corrupted then (thats why it's always best to completely reload Unrealed in case you want to continue with a map and you've already loaded a map before)
    [E.D.G] Trapmaster - Doomsayer
    Brush scaling by 0.5325662468842 and still going

    Comment


    • #3
      A. Only custom textures
      B. The upper log is from tut so yes i tryed

      Importing a texture and then load it up didn't worked.
      Log from ued when im trying to open it:

      Code:
       
      Log: Log file open, 02/28/09 16:46:46
      Init: Name subsystem initialized
      Init: Detected: Microsoft Windows NT 5.1 (Build: 2600)
      Init: Version: 436
      Init: Compiled: Oct 24 2000 23:40:18
      Init: Command line: INI=ThAux.ini
      Init: Base directory: D:\Jocuri\Unreal Tournament\System\
      Init: Character set: Unicode
      Log: Bound to Editor.dll
      Log: Bound to Core.dll
      Log: Bound to Engine.dll
      Log: Bound to Window.dll
      Init: Object subsystem initialized
      Init: Computer: RHCP18ACE375E9
      Init: User: Emil
      Init: Memory total: Phys=2097151K Pagef=4194303K Virt=2097024K
      Init: Working set: 32000 / 159000
      Init: CPU Speed=2009.143036 MHz
      Init: CPU Page size=4096, Processors=1
      Init: CPU Detected: Unknown processor (AuthenticAMD)
      Init: CPU Features: CMov FPU RDTSC PAE MMX KNI 3DNow!
      Init: Unreal engine initialized
      Log: Bound to Galaxy.dll
      Init: Galaxy is using WinMM
      Init: Galaxy initialized
      Init: Transaction tracking system initialized
      Log: Bound to Fire.dll
      Log: Bound to IpDrv.dll
      Log: Bound to UWeb.dll
      Log: Bound to ThieveryLowLevel.dll
      Log: Bound to ThieveryMod.dll
      Log: Bound to DepthCursor.dll
      Log: Bound to ThEscSoundSource.dll
      Log: Bound to ThieveryAI.dll
      Log: Bound to WinDrv.dll
      Init: Mouse info: 0 0 65536
      Init: Initializing DirectDraw
      Log: DirectDraw drivers:
      Log:    display (Primary Display Driver)
      Init: DirectDraw initialized successfully
      Init: Client initialized
      Log: Bound to Render.dll
      Init: Lighting subsystem initialized
      Init: Rendering initialized
      Init: Editor engine initialized
      Log: Startup time: 1.962330 seconds
      Init: Input system initialized for U2Viewport0
      Log: Opened viewport
      Log: Bound to SoftDrv.dll
      Init: Input system initialized for U2Viewport1
      Log: Opened viewport
      Init: Input system initialized for U2Viewport2
      Log: Opened viewport
      Init: Input system initialized for U2Viewport3
      Log: Opened viewport
      Init: Input system initialized for MeshViewer
      Log: Opened viewport
      Init: Input system initialized for TextureBrowser
      Log: Opened viewport
      Log: New File, Existing Package (Package MyLevel, Package th-VerschneitBBuild102)
      Log: Matched Viewport U2Viewport0
      Log: Matched Viewport U2Viewport1
      Log: Matched Viewport U2Viewport2
      Log: Matched Viewport U2Viewport3
      Log: Matched Viewport MeshViewer
      Log: Matched Viewport TextureBrowser
      DevAudio: Galaxy SetViewport: U2Viewport2
      Log: BspValidateBrush linked 0 of 0 polys
      Log: Collecting garbage
      Log: Purging garbage
      Log: 0.0ms Unloading: Package Render
      Log: 0.0ms Unloading: Package MyLevel
      Log: Garbage: objects: 59506->59481; refs: 734208
      >
      It wont be a such a big lose if we can't fix it, i found a backup version which was made 2 h ago (i got like 100 versions )
      Thanks for helping
      GettysTube - Indie games news and videos!
      UE4 Stuff channel

      Comment


      • #4
        There's not much in the log that tells about errors. Atleast I don't see anything.

        Do you use custom .utx files that you created by yourself?

        The reason might be that your map has textures in it that aren't available any longer. For example, by creating a .utx package, using some textures in your map and then not saving the actual .utx package.
        If this is the case, you'd need to re-add all missing textures in the .utx package. Sounds easy - but not if you don't know all the texture names any more .

        Back in 2003 I was able to recreate a utx package by opening up the map in a text editor and searched for texture names. Not that it was very entertaining - also, it was quite a piece of work, but it's the only way I know. That's why I prefer saving all custom contents to MyLevel package - only has advantages on it. Players dont need to dl additional utx files, and also you can be sure that all of your custom textures are in it (as long as you didn't open up a map with MyLevel content before since this might cause corruption and crashes.

        You can also take your previous version and do all the changes again you had made in the actual version. Imo it depends on how big the difference is. Both ways could take up time.

        So far, if all this doesn't work/help, I could offer you my help by having a look on it.
        [E.D.G] Trapmaster - Doomsayer
        Brush scaling by 0.5325662468842 and still going

        Comment


        • #5
          No, like you sayed, saving them in MyLevel is more advantaged.
          I don't know if its missing something, after i saved the map and copied it in tut folder, the error appeared. Maybe i opened an other map in the meanwhile but im not sure about that. I need be more careful in the future.

          After all i redone the changes on the previous version. Hope i wont encounter this odd error again.
          GettysTube - Indie games news and videos!
          UE4 Stuff channel

          Comment


          • #6
            Hm that's indeed strange. It should check both directories, textures\ and th\textures .

            Anyway, I guess you are fine with the recreation. Apparently it wasn't too much of a loss of time.

            As a small tiny hint, sometimes you can also make a backup of your map by exporting it , can come in handy since you aren't dependent of resources then (if they go missing). (you would just need to reload every package before reimporting )
            [E.D.G] Trapmaster - Doomsayer
            Brush scaling by 0.5325662468842 and still going

            Comment


            • #7
              First Log looks like it tried to find a custom level screenshot (for the map preview) and description (Number of Players/Name etc)?. Dunno what could be the problem except maybe you made an actual mylevel package which you shouldnt.

              Heres some wiki entry for it.
              My leet Thievery Map
              My leet UT3 Map
              My leet AS Map

              Comment

              Working...
              X