Announcement

Collapse
No announcement yet.

ThObjectSwitch is acting strangely

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ThObjectSwitch is acting strangely

    Right, I've had this problem for a while but it's only just started to annoy me.

    I've got a switch in my level, that in turn, triggers a ThieveryLighTrigger (ie. its a light switch).

    Now when I first load my level, & activate the switch, the lights go off but the switch doesn't animate. I activate it again & this time it animates & the lights come back on. I activate it a third time & it animates & the lights goes off again. All future attempts cause the switch to animate & lights to toggle.

    Basically, the switch animates perfectly, apart from the very first time I use it, when for some reason it just doesn't animate at all. This seems to be true of all switches in the level.

    Any ideas why this is?

  • #2
    If thats the switch I'm thinking of, (Small and black?) it always does that. Its a bug in the model or how its coded. I don't think there is a way around it.
    (AKA Dresden)
    Despite all my rage, I am still just a dwarf in a cage.

    Comment


    • #3
      I solved this... sorry, I'm very tired right now and can't remember exactly, but it involves rotating it so that it's upside down, then there's an animframe property or something: change it from 0 to 1 and it will then act properly.

      If that's not right, I'll look it up in the map I've done it in.

      Comment

      Working...
      X