Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with my Map

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with my Map

    Hi, I'm busy making my first map, ofcourse I'm a nOOb and that means I have a problem .
    When I trie to join the thieves it says: Team Full
    But there are no thieves?
    Anybody knows what to do?

    Thx in advance, Freaky_GL

  • #2
    Did you put a playerstart actor somewhere?
    It's not my fault everything you like is terrible.

    Comment


    • #3
      hm im experiencing a similar problem : altough i placed several guards it says "failed to find a guard to inhabit" - but then it spawns me as an extra guard
      My leet Thievery Map
      My leet UT3 Map
      My leet AS Map

      Comment


      • #4
        Be sure that some (if not all) of the guards have bPlayerCanInhabit = true...
        It's not my fault everything you like is terrible.

        Comment


        • #5
          hmm thats on by default or is it? But im pretty sure its on...maybe thats coz i dont have pathnodes by now, who knows... :?
          My leet Thievery Map
          My leet UT3 Map
          My leet AS Map

          Comment


          • #6
            This happens to alot of mappers who tear their hair out and scream untill they look back on this forum for previous peoples posts with the answer or ask again. It's lack fo path nodes. Human guards spawn at their nearest path node. no node, no spawn.
            [E.D.G] "Eaves Droppers Guild - we're on the edge."

            All New Thievery-O's!

            Comment


            • #7
              i still have my hair, and couldnt find a post regarding that
              My leet Thievery Map
              My leet UT3 Map
              My leet AS Map

              Comment

              Working...
              X